Skip to main content

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά»

Στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του στον Πειραιά, αλλά και τα αρκετά προβλήματα που πέρασε το τελευταίο διάστημα ο Αστέρας, μίλησε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ενόψει του αγώνα του ΣΕΦ (27/1, 21:00), απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά, όμως αυτό που είναι σημαντικό, είναι να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον ρυθμό μας και να ανεβάσουμε την αγωνιστική μας ποιότητα. Δεν γνωρίζω αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Ιβάνοβιτς, που στην συνέχεια θυμήθηκε το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι.

« Στον πρώτο γύρο κάναμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, ελέγξαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, παρά το γεγονός πως κάναμε λάθη, κυρίως αμυντικά. Είχαμε αρκετά προβλήματα με τον κορονοϊό, πρέπει να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Είναι φανερό στο παρκέ πως έχουμε… θέματα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, όμως είναι σημαντικό πως είμαστε όλοι υγιείς, καθώς το 80% της ομάδας, ανάμεσα τους και οι προπονητές, προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό».