Skip to main content

Βεζένκοβ: «Απαιτητικό το παιχνίδι με την Μπάγερν»

Εξαιρετικά απαιτητικό χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (4/3, 21:45) ο Σάσα Βεζένκοβ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την ανανέωση του συμβολαίου του Μουστάφα Φαλ.

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε:

Για την προσέγγιση του αγώνα με την Μπάγερν:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που πάντα προετοιμάζει τα παιχνίδια της πολύ καλά, με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, να παίξουμε πάρα πολύ δυνατά, με το πλάνο που έχουμε καταστρώσει, ώστε να κερδίσουμε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι».

Για την κούραση του Ολυμπιακού και την μη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της Μπάγερν για ένα μήνα:

«Δεν νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο που είμαστε επηρεάζουν τόσο πολύ. Ο κάθε παίκτης και η κάθε ομάδα ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο την δικιά μας ομάδα, να είμαστε 100% έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Κάναμε καλή προετοιμασία, οι παίκτες έχουν ρυθμό, οπότε είμαστε έτοιμοι».

Για την ανανέωση του Φαλ αλλά και τον σταθερό κορμό του Ολυμπιακού:

«Οι ομάδες που έχουν πετύχει σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία χρόνια, είναι οι ομάδες που έχουν σταθερό κορμό, που έχουν ίδιους παίκτες και απλά γίνονται κάποιες μικρές προσθήκες. Το ότι η ομάδα ανανέωσε τον παίκτη σημαίνει πως κάτι είδε σε αυτόν. Είναι ευχαριστημένη, όπως και όλοι μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, επειδή ο Φαλ είναι και πάρα πολύ καλό παιδί, το άξιζε 100%. Πολλά συγχαρητήρια».