Skip to main content

Μπαρτζώκας για Μπάγερν: «Να κάνουμε πάνω – κάτω ό, τι είχαμε κάνει στον πρώτο γύρο»

Ο Ολυμπιακό ταξιδεύει με προορισμό το Μόναχο, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Μπάγερν (4/3, 21:45), για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλά για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στους Βαυαρούς και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει με την νίκη,  αλλά να κάνει αναφορά και στην ανανέωση Φαλ μέχρι το 2025.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για την προσέγγιση του αγώνα με την Μπάγερν:

«Πάνω – κάτω ό,τι είχαμε κάνει στον πρώτο γύρο, είχαμε κάνει μια καλή εμφάνιση, παίξαμε με ένταση και στοχεύσαμε εκεί που έπρεπε, με βάση το πλάνο μας. Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι διαφορετική η κατάσταση, δεν γνωρίζουμε πως είναι ακριβώς η Μπάγερν,  έχει να παίξει ένα μήνα αγώνα Ευρωλίγκα, χτες έπαιξε παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μπαίνουν και βγαίνουν παίκτες με βάση τους τραυματισμούς, όπως ο Χίλιαρντ, ο Ζίπσερ, ο Γιάραμας δεν έχει παίξει δύο εβδομάδες. Γενικά δεν ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε. Έχει βαθύ ρόστερ, είναι ομοιογενής και καλή ομάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Φαλ και τον σταθερό κορμό:

«Στον ομαδικό αθλητισμό είναι συγκεκριμένα πράγματα. Όσο τα πρόσωπα είναι πιο σταθερά, τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες κάνεις. Δεν είναι εύκολο να φτιάχνεις διαφορετική ομάδα κάθε χρόνο. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Φαλ έδειξε το ποιος είναι, μας βοήθησε πάρα πολύ. Αν δείτε τους αριθμούς του είναι φοβερά επιδραστικός στο παιχνίδι μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσε».

Για το αν η συμμετοχή των παικτών στην Εθνική επηρεάζει:

«Ναι επηρεάζει. Είναι διαφορετική η κατάσταση των παικτών που έπαιξαν ακόμα δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, σε σχέση με αυτούς που έκαναν μόνο προπονήσεις. Διαφορετικά τα ρεπό. Γενικά είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να την σχολιάσουμε, είναι ένα δεδομένο και πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό».