Skip to main content

Λαρεντζάκης: «Αν είμαστε σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο, δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου (10/3, 21:00), αλλά και την συνεχιζόμενη βελτίωση του Ολυμπιακού, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στο περιθώριο της αναχώρησης των «ερυθρόλευκων» για την Γερμανία.

Αναλυτικά ο Λαρεντζάκης μίλησε:

Για τον στόχο του Ολυμπιακού:

«Ο στόχος είναι το αυριανό παιχνίδι, να πάμε να κερδίσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο για το αυριανό παιχνίδι. Δεν θέλουμε να κάνουμε σχέδια, ούτε να κοιτάμε μπροστά, να λέμε πόσες νίκες θα πρέπει να κάνει ο ένας και ο άλλος ή εμείς για να είμαστε ψηλότερα. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να κάνει απέναντι στην Άλμπα:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο για αυτά που έχουμε δουλέψει και θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα.»

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού μετά την κοιλιά του Γενάρη και το αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης

«Κάθε ημέρα υπάρχει βελτίωση. Μετά την κοιλιά έχουμε βρει τα πατήματα μας και τον εαυτό μας, παίζουμε πάλι στο επίπεδο που θέλουμε και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι γιατί έρχεται και η ψυχολογία και σίγουρα είναι πολύ όμορφο να είσαι στα Play offs και να διεκδικείς θέση στο Final Four.»

Για το αν ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μόνο από την χαλαρότητα του.

«Παίζουν και άλλες ομάδες, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Θεωρώ όμως πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και με βάση το πρόγραμμα που έχουμε, είναι στο δικό μας χέρι.»