Skip to main content

Υπό τις οδηγίες του Σπανούλη ο Σαμοντούροβ στο Next Generation Tournament της Πάτρας

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έκανε… θραύση στο πρόσφατο U18 Rising Stars, με τον αστέρα της ΔΕΚΑ να συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της ομάδας Next Generation Patras του Βασίλη Σπανούλη, όπως το παρουσίασε η ιστοσελίδα EuroHopes.

Ο «Kill Bill», μετά το τουρνουά του Βελιγραδίου, ετοιμάζει την ομάδα του για το επερχόμενο τουρνουά της Πάτρας, όπου, εκτός του Σαμοντούροβ, θα έχει στην διάθεση του ακόμα τέσσερα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ (πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Προμηθέα), τον Λευτέρη Λιοτόπουλο, συμπαίκτη του Σαμοντούροβ στην ΔΕΚΑ, τον Βαγγέλη Ζούγρη του Περιστερίου, τον Κωνσταντίνο Λαγό του Δούκα και τον Στράτο Καλλιόντζη του ΠΑΟΚ.

Στο ρόστερ της ομάδας του Σπανούλη, βρίσκουμε επίσης τρεις Γάλλους παίκτες, έναν Ισραηλινό, έναν Γερμανό, έναν Σλοβένο και έναν Λετονό, με την  Next Generation Patras να έχει παίκτες γεννημένους το 2004, το 2005 και το 2006.

Να θυμίσουμε πως στο επερχόμενο τουρνουά, εκτός της Next Generation Patras και φυσικά του Προμηθέα, θα συμμετέχουν ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η Ζάζα Πατσούλια Τιφλίδας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ακαδημία Ελσίνκι και η Στελατσούρα Ρώμης.