Skip to main content

Γκονζάλες: «Παίξαμε με την ίδια ενέργεια, ο Λο είναι σε καλή φόρμα»

Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονζάλες μίλησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με 90-75, υπογραμμίζοντας ότι ο στόχος της ομάδας του είναι η διαρκής βελτίωση, ούτως ώστε να γίνονται καλύτεροι.

Ο κόουτς Ίσραελ Γκονζάλες δήλωσε ότι: «Παίξαμε σε όλο τον αγώνα με την ίδια ενέργεια, την είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο. Νομίζω ότι είχαμε και βελτίωση στην επίθεση, όπου πασάραμε καλύτερα την μπάλα σε σχέση με το α' ημίχρονο».

Για την εμφάνιση του Μάοντο Λο ανέφερε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν, είναι εξαιρετικός παίκτης, δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του. Έχει ταλέντο και είναι σε καλή φόρμα, την οποία εκμεταλλεύεται».

Ο κόουτς Ίσραελ Γκονζάλες συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν νιώθουμε πίεση, ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση, ούτως ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Κάποιες φορές θα κερδίζουμε, όπως συνέβη απόψε. Άλλες θα χάνουμε, φυσικά, επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μένουμε ψύχραιμοι και να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».