Skip to main content

Γκιεντράιτις: «Έχω συμβόλαιο με την Μπασκόνια, θέλω να παραμείνω»

Ο 30χρονος Λιθουανός φόργουορντ, Ρόκας Γκιεντράιτις μίλησε για την αγωνιστική απόδοση της Μπασκόνια την φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι η ομάδα από την Βιτόρια θέλει το καλύτερο πλασάρισμα για τα playoffs της ACB.

Ο Ρόκας Γκιεντράιτις δήλωσε ότι: «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ, όπως κι η οικογένεια μου. Μας αρέσει η πόλη, το φαγητό, ο σύλλογος που λειτουργεί πολύ επαγγελματικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βοηθούν εμάς τους παίκτες. Παρατηρώ επίσης ότι ο κόσμος με αγαπάει, επομένως δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Θέλω να παραμείνω στην Μπασκόνια».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, επεσήμανε ότι: «Προφανώς η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για εμάς, καθώς είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα κάθε μήνα, αλλάξαμε προπονητές και στυλ παιχνιδιού και προπόνησης. Όμως τα αφήσαμε πίσω μας αυτά, τώρα δείχνουμε πως ανεβαίνουμε. Θέλουμε το καλύτερο πλασάρισμα για τα playoffs της ACB, να αποφύγουμε δηλαδή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο γύρο. Θα το προσπαθήσουμε, υπάρχουν αρκετά ματς ακόμη».

Για την δική του απόδοση σε προσωπικό επίπεδο, υπογράμμισε ότι:  «Σε κάποια ματς, είμαι χαρούμενος με την απόδοση μου, σε άλλα όχι. Θα με βαθμολογούσα με 7 στα 10. Πιστεύω ότι μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα».