Skip to main content

Euroleague – Φινάλε στην Regular Season, στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Η αυλαία της Regular Season της Euroleague πέφτει το βράδυ της Παρασκευής, με την διεξαγωγή των αγώνων της δεύτερης ημέρας της 34ης αγωνιστικής (θα εκκρεμούν μόνο τα εξ αναβολής παιχνίδια), με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται σε Πόλη, Μαδρίτη και Βελιγράδι.

Το φετινό του «αντίο» στην Ευρώπη λέει στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, που απέναντι στην, επίσης αδιάφορη βαθμολογικά, Φενέρμπαχτσε, θέλει να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από την φετινή Euroleague.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει και ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τα αυτιά τους στραμμένα σε Μαδρίτη και Βελιγράδι. Στην Μαδρίτη, η Ρεάλ φιλοξενεί την Μπάγερν, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την τελική βαθμολογική θέση της ομάδας του Πειραιά, καθώς με νίκη της Ρεάλ, ο Ολυμπιακός τερματίζει τρίτος και σε ήττα των Καστιγιάνων, ανεβαίνει στην δεύτερη θέση.

Όσον αφορά το Βελιγράδι, ο αδιάφορος βαθμολογικά Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Αναντολού Εφές, με τους Τούρκους, σε περίπτωση νίκης, να «κλειδώνουν» την 5η θέση, αφήνοντας την Μακάμπι στην 6η θέση και ενδεχομένως στον δρόμο του Ολυμπιακού (αν οι «ερυθρόλευκοι» τερματίσουν 3οι). Σε περίπτωση ήττα των Τούρκων, τότε και οι ίδιοι και οι Πειραιώτες θα περιμένουν το εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης Απριλίου, ανάμεσα σε Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε.

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η οριστικά 7η Μονακό υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου.

Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη (7/4) είχαμε δύο «διπλά», με την αποδεκατισμένη Αρμάνι να επικρατεί με 81-80 της Βιλερμπάν και την Μακάμπι να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 5ης θέσης, διαλύοντας στην Βαρκελώνη με 104-80 την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.  

Το σημερινό (8/4) πρόγραμμα της EuroLeague

20:00 Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν

22:00 Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές

22:00 Μονακό - Άλμπα Βερολίνου