Skip to main content

Εικόνα διάλυσης στην Ρεάλ Μαδρίτης, «τελείωσε»δύο παίκτες πριν τα Play Offs

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άσχημο, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των Καστιγιάνων, με την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (από το +16 στο φινάλε της τρίτης περιόδου), που την έριξε από την 2η στην 4η θέση και από την Μονακό, στον δρόμο μίας εκ των Φενέρ/ Μακάμπι,  να το κάνει… βαρύ και ασήκωτο και ενώ ακολουθούν τα Play Offs της Euroleague, αλλά και το "clasico” της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το Encestando, η διοίκηση των Καστιγιάνων… τελείωσε τους Ερτέλ και Τόμπκινις, ενημερώνοντας τους να ψάξουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, με τον Λάσο να τους αφήνει εκτός αποστολής του αγώνα με τους Βαυαρούς, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο, με αιτιολογία σοβαρή αντιαθλητική συμπεριφορά.  

Ακολούθησε η ντροπαστική, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήττα από την Μπάγερν, με την  AS, να περιγράφει ανάγλυφα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ, γράφοντας «Η Μαδρίτη κατέρρευσε» και τον  Πάμπλο Λάσο, μετά το φινάλε του ματς, να μην… μασάει τα λόγια του.

"Είμαστε μια ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κατάσταση. Θα ήθελα να δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση, αλλά δεν είναι εύκολο. Στην τέταρτη περίοδο σταματήσαμε να πιστεύουμε. Δεν είμαστε συνεπείς, δεν έχουμε ψυχή στα τελευταία λεπτά. Προβληματίζομαι, είμαι ο πρώτος που πρέπει να δει τι έφταιξε απόψε, είμαστε ομάδα και ξαφνικά σταματάμε" υποστήριξε ο προπονητής της «Βασίλισσας».

Όσον αφορά την συνέχεια, φαντάζει… μαύρη για τους Καστιγιάνους. Και αυτό γιατί έχει μείνει με τους Γιουλ και Γουίλιαμς – Γκος στον «άσσο», με τον Αμπάλδε σε βοηθητικό ρόλο, καθώς δεν είναι αυτή η θέση του και ενώ ακολουθούν η επίσκεψη στο «Παλάου» την Κυριακή (10/4) για την ACB και φυσικά τα Play Offs της Euroleague, που ξεκινούν στις 13/4, με την Βασίλισσα να μην έχει δικαίωμα μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά και να μην γνωρίζει καν τον αντίπαλο της!

Θα είναι η Αναντολού Εφές; Θα είναι η Μακάμπι; Η απάντηση βρίσκεται στα χέρια των Ισραηλινών, οι οποίοι, με νίκη τους στις 13/4 σε εξ αναβολή ματς απέναντι στην Φενέρ, θα κοντραριστεί με την Ρεάλ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα στείλει στον δρόμο των Μαδριλένων την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές. Και ακόμα και σε περίπτωση πρόκρισης στο Final Four, η 4η θέση στην οποία έπεσε η Ρεάλ, μετά την ήττα – σοκ από την Μπάγερν, την στέλνει στα… νύχια της Μπαρτσελόνα, στον ημιτελικό του Βελιγραδίου.

Δύσκολοι καιροί για Βασίλισσες...