Skip to main content

Εφές - Ενδιαφέρον για το Τζος Νίμπο της Ζαλγκίρις

Η Εφές έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν, με τον Τζος Νίμπο να βρίσκεται στα ραντάρ του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση μέσα στη ρακέτα.

Η δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague, άνοιξε την όρεξη των Τούρκων, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν βάλει ως στόχο το three-peat, όπως η  Γιουγκοπλάστικα.

Μετά τον Γουίλ Κλάιμπερν λοιπόν, το νέο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Τζος Νίμπο. Συγκεκριμένα, το BasketNews αναφέρει πως ο αθλητικός σέντερ της Ζάλγκιρις έχει μπει στο στόχαστρο του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση της ομάδας κάτω από τα καλάθια, εκεί όπου φέτος η τουρκική ομάδα είχε αρκετά προβλήματα.

 

Η μεταγραφή του Φιλίπ Πετρούσεβ δεν απέδωσε τα προσδοκόμενα, ο Μπράιαν Ντάνστον έβαλε ακόμη μια σεζόν στην πλάτη του κι ο Τιμπόρ Πλάις δεν είναι αξιόπιστος, κυρίως στο πίσω μέρος του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος σέντερ έχει τη δυνατότητα παραμονής στη Zalgirio Arena για ακόμη μια σεζόν, σε περίπτωση όμως που το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές μετατραπεί σε πρόταση, μοιάζει ξεκάθαρο ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο για να τον διαθέτει στο ρόστερ του 2022/23.

Τη φετινή σεζόν, ο Τζος Νίμπο είχε 8.8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 0.8 μπλοκ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.