Skip to main content

Εξιτήριο και χαμόγελα για τον Λάσο! (pic)

Η περιπέτεια του Πάμπλο Λάσο φαίνεται πως έλαβε τέλος και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χαμογελαστός, έστειλε το μήνυμα ο ίδιος: Είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είχε υποστεί έμφραγμα με όλο τον κόσμο του μπάσκετ να στέκεται στο πλευρό του και να του στέλνει τις δικές του ευχές. Ευχές που φαίνεται πως έπιασαν τόπο και μαζί με την φροντίδα και την προσπάθεια των γιατρών είναι πλέον καλά και έτοιμος να αφήσει το νοσοκομείο. Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η οποία τον δείχνει να φεύγει με το αυτοκίνητό του και μάλιστα με τον ίδιο στη θέση του οδηγού, ο Λάσο έστειλε το δικό του μήνυμα: "Είμαι ήδη στο σπίτι μου και νιώθω τέλεια. Είχα την τύχη να δεχθώ μια προειδοποίηση από τη ζωή. Όπως μου είπαν οι γιατροί είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν πέντε μέρες. Με δύναμη και ανυπομονησία να επιστρέψω!".

Σε δεύτερο τιτίβισμά του είχε να πει το δικό του "ευχαριστω" για τη συμπαράσταση που δέχθηκε: "Ευχαριστώ όλους σας για τα μηνύματα σας!! Ευχαριστώ και όλη την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου Universitario Sanitas La Moraleja".