Skip to main content

Παπαπέτρου – Αποδέχτηκε την πρόταση της Παρτιζάν

Η αποδέσμευση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό, άνοιξε τον δρόμο του Έλληνα διεθνή για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με την οποία έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.

Παναθηναϊκός και Παπαπέτρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτιζάν, αποδεχόμενος την πρόταση του συγκροτήματος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για τον Έλληνα διεθνή ενδιαφέρθηκε και η Φενέρμπαχτσε, όμως οι Σέρβοι ήταν αυτοί που του έδειξαν πόσο πολύ τον θέλουν στην ομάδα τους. Μάλιστα, η ομάδα του Βελιγραδίου θα αποκτήσει τον παίκτη ως ελεύθερο,  χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει το buy out ύψους 400.000 ευρώ.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην αποδέσμευση του παίκτη, μετά και από σχετική εισήγηση των Αργύρη Πεδουλάκη και Ντέγιαν Ράντονιτς, οι οποίοι έκριναν πως ο Παπαπέτρου δεν ήταν απαραίτητος στα πλάνα τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά την τυπική επικύρωση της μετακίνησης του Έλληνα παίκτη στους Σέρβους, δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στο Σάββατο (16/7).