Skip to main content

Έξουμ: «Ήρθα στην Παρτιζάν για τον κόσμο της, θέλω να παίξω περισσότερο ως πλέι μέικερ»

Ο Ντάντε Έξουμ θα φορά την φανέλα της Παρτιζάν, την σεζόν που έρχεται, με τον Αυστραλό γκαρντ να ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας.

«Πέρυσι είδα για πρώτη φορά τι σημαίνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήθελα να συνεχίσω εδώ και για αυτό υπέγραψα στην Παρτιζάν. Ο κύριος λόγος που με τράβηξε εδώ ήταν οι οπαδοί. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους για τους οπαδούς της Παρτιζάν. Όλοι πιστεύουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό, μου το είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έχει παίξει εκεί, αλλά και ένας Σέρβος προπονητής που είχα όταν ήμουν μικρός στην Αυστραλία. Ξέρω ότι ήταν εδώ και ο Λαντέιλ στο παρελθόν. Ανυπομονώ να παίξω στο πρώτο παιχνίδι της EuroLeague μπροστά στο κοινό μας», ήταν το σχόλιο του Έξουμ, ο οποίος στην συνέχεια αποκάλυψε σε ποια θέση θα ήθελε να τον χρησιμοποιεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όσον αφορά για τον νέο του ρόλο, μετά από το πέρασμά του στην Μπαρτσελόνα, ο Έξουμ τόνισε «Θέλω να παίξω περισσότερο ως πλέι μέικερ. Μου αρέσει να τρέχω, να φτάνω ως τη ρακέτα και να δημιουργώ. Θα το δείξω αυτό στην ερχόμενη σεζόν. Στην άμυνα μπορώ να μαρκάρω τρεις θέσεις. Θα παίζω δυνατά σε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μου»