Skip to main content

Ο Ισπανός φίλαθλος που έχει τρέλα με τον Ολυμπιακό (pic)

Μια από τις πιο ξεχωριστές ιστορίες του μπασκετ είναι οι φίλαθλοι που αγαπούν την εκάστοτε ομάδα τους ανεξαρτήτως πόσα χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται. Αυτό συμβαίνει με τον Ισπανό φίλαθλο που έχει τρέλα με τον Ολυμπιακό και μέσω των ερυθρολεύκων αγάπησε και την Ελλάδα.

Οι ομάδες πέρα από τρόπαια, διακρίσεις και νίκες στο τέλος το πιο σημαντικό πράγμα που έχουν κατακτήσει είναι η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων. Όπως αναφέρει και ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων, Χρήστος Μπαφές στο twitter, ο Ισπανός φίλαθλος που έχει τρέλα με τον Ολυμπιακό, κάνει στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, εκατοντάδες χιλιόμετρα για να δει από κοντά την ομάδα των ερυθρολεύκων, ενώ στο Βελιγράδι φέτος, αλλά και στα περισσότερα Final Four έδωσε το παρών στο πλευρό των Πειραιωτών. Αποτελεί παράδειγμα για όλους για το πως πρέπει να δείχνουν την αγάπη τους προς την ομάδα με πρότυπο την συμπεριφορά του, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τον ευχαρίστησε για την αγάπη που δείχνει.

Στον λογαριασμό του στο Twitter γράφει πως ζει στη Σαραγόσα και έχει τον στίχο "αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" από το τραγούδι του Νίκου Παπάζογλου. 

Δείτε το σχετικό tweet: