Skip to main content

Στην προπόνηση της Παρτιζάν ο Λάσο (vid)

Την προπόνηση της Παρτιζάν παρακολούθησε από κοντά ο Πάμπλο Λάσο, με αφορμή την παρουσία των Σέρβων στην Φουενλαμπράδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, η ομάδα του Βελιγραδίου δημιούργησε ένα βίντεο με την παρουσία του Ισπανού προπονητή στην προπόνηση της ομάδας, με τον Λάσο να τα λέει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ με δηλώσεις του, να πλέκει το εγκώμιο του Ζοτς.

«Πάντα είναι δύσκολο για μία νέα ομάδα στην Euroleague, όμως έχετε τον Ομπράντοβιτς. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη. Θα είστε ανταγωνιστικοί, με την συμπαράσταση του κόσμου σας. Το Βελιγράδι και οι έδρες των Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα, είναι δύσκολες για κάθε φιλοξενούμενο», υποστήριξε ο Λάσο, που στην συνέχεια μίλησε και για το Eurobasket, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω πως η Σερβία έχει μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το Eurobasket. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά, έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα, έχει ηγέτες όπως οι Γιόκιτς και Μίτσιτς, ενώ έχει και τους Λούτσιτς και Κάλινιτς. Η Σερβία είναι το φαβορί, όμως τα πάντα είναι ανοικτά, από την στιγμή που οι Σλοβενία, Ελλάδα, Λιθουανία, Ισπανία και Κροατία είναι εκεί. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι».