Skip to main content

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και βρήκαμε τρόπο να νικήσουμε»

Ο Όντεντ Κάτας δεν έκρυβε την χαρά του για την νίκη της Μακάμπι επί του Ολυμπιακού και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε.

«Λέει πολλά η αποψινή νίκη για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε. Μου άρεσε η ενέργεια που έβγαλε η ομάδα, η ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Η στήριξη του κόσμου, αν και είναι κάτι που υπάρχει πάντα δεν είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο. Με το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε είναι πολύ σημαντική για εμάς», ήταν το σχόλιο του προπονητή των Ισραηλινών, με την λήξη της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τον Λορένζο Μπράουν, στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλά πάνε στην άμυνά μας είχαμε πολλά στοπ και αυτό μας βοήθησε να βρούμε και επιθετικά λύσεις από πολλούς παίκτες.».

Από την πλευρά του, ο Γουέιντ Μπάλντγουιν πρόσθεσε: «Ακόμη μπορείτε να ακούσετε τον κόσμο να φωνάζει! Η στήριξη που μας δίνουν μας βοηθά πάντα. Σήμερα είδατε όλοι οι παίκτες βοήθησαν. Ο Τζον Ντι (Τζον Ντιπαρτολομέο), ο Όστιν (Χόλινς), ο Τζερέλ (Μάρτιν), ο Σόρκιν, ο Λορέντζο (Μπράουν) όλοι μας βοήθησαν έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη όμως και αυτό σκεφτόμαστε.».