Skip to main content

Με οπαδούς στην «Stark Arena» ο Ερυθρός Αστέρας, προειδοποίηση για επεισόδια από πλευράς Παρτιζάν

Σε… κατάσταση συναγερμού παραμένει το Βελιγράδι, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Όπως ενημέρωσαν οι φιλοξενούμενοι, οι οπαδοί του Αστέρα θα βρεθούν κανονικά στις εξέδρες της «Stark Arena», με την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Οι οπαδοί μας, ανεξάρτητα από τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους, θα καθίσουν στο τμήμα 400 της Stark Arena, στην οποία θα εισέλθουν από την Ανατολική Θύρα. Σας ικετεύουμε να συμπεριφερθείτε δίκαια και σε αθλητικά πλαίσια, να μην πετάξετε αντικείμενα στο παρκέ και να μην απαντήσετε στις προκλήσεις των οπαδών της Παρτίζαν".

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, με δική τους τονίζουν πως περιμένουν άσχημη συμπεριφορά από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα "που θα προσπαθήσουν προκαλέσουν ζημιές. Οι προβοκάτορες σκοπεύουν να προκαλέσουν επεισόδια, να πετάξουν αντικείμενα στο παρκέ για να δείξει η Παρτίζαν κακή εικόνα στη EuroLeague και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και για να τιμωρηθεί η ομάδα με βαρύ πρόστιμο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και προειδοποιούμε ότι οι κάμερες θα λειτουργήσουν".