Skip to main content

Euroleague – Η Παρτιζάν στην κορυφή των ομάδων με το μεγαλύτερο μ.ο εισιτηρίων, οι θέσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Οι φίλοι της Παρτιζάν… διψούσαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται και πάλι στην Euroleague, κάτι που φαίνεται στον τεράστιο μ.ο εισιτηρίων της ομάδας του Βελιγραδίου, του υψηλότερου ανάμεσα στις 18 συμμετέχουσες ομάδες.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 16.351 εισιτήρια μ.ο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ζαλγκίρις Κάουνας με 14.548, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές με 13.939.

Να σημειωθεί πως ακόμα δύο ομάδες έχουν πενταψήφιο μ.ο εισιτηρίων. Πρόκειται για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που με 10.460 εισιτήρια βρίσκεται στην 4η θέση και την Φενέρμπαχτσε, που καταλαμβάνει την 5η θέση με 10.049.

Όσον αφορά τους δύο ελληνικούς συλλόγους, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 8η θέση με 9.459 εισιτήρια μ.ο, ενώ ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει την πρώτη 10άδα με 8.519 εισιτήρια μ.ο.

Αυτές είναι οι 10 πρώτες ομάδες με την μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στην Euroleague.