Skip to main content

Σκαριόλο: "Μου άρεσε η αντίδρασή μας"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του. Ήταν περισσότερο ευχαριστημένος όμως από την αντίδραση που είχε η Βίρτους Μπολόνια όταν ο Παναθηναϊκός προσπέρασε.

"Είναι δύσκολο να δεις τώρα πράγματα που έγιναν, γιατί δεν μπορεί να ξέρεις απο πριν τι θα γίνει σε ένα παιχνίδι", τόνισε ο Ιταλός κόουτς μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας για να εξηγήσει: "Αν ήξερα θα έλεγα στους παίκτες μου να έκαναν κάποια πράγματα διαφορετικά. Κάποιες φορές συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι να "σταματάμε", να ντριμπλάρουμε περισσότερο από όσο πρέπει, να παίζουμε πολύ iso που δεν είναι το δικό μας μπάσκετ. Δεν κινήσαμε την μπάλα σωστά και ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Μου άρεσε όμως το πως επιστρέψαμε στο παιχνίδι και ανακτήσαμε τον έλεγχο και η συγκέντρωση που δείξαμε σε αυτό το δύσκολο σημείο του αγώνα. Πλέον και με αυτή τη νίκη είμαστε σε μια καλή κατάσταση".

Ο Σκαριόλο αναφέρθηκε και στον κόσμο της εξέδρας: "Τους χρωστούσαμε μία εντός έδρας νίκη. Είχαμε δύο σκληρές ήττες την περασμένη εβδομάδα, μία την αξίζαμε, μία όχι, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν ήττα. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι, όπως είναι σήμερα, θέλουμε να χαρούν την βραδιά μιας νίκης στην Ευρωλίγκα".