Skip to main content

Παναθηναϊκός – Στο στόχαστρο ο Νέιπιερ

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό, στις δηλώσεις του μετά το… ψυχοφθόρο παιχνίδι με το Λαύριο, με τον… εκλεκτό να είναι ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίζεται στην G- League με την φανέλα των Καπιτάνες, μετρώντας 21,6 πόντους, 5,1 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ σε 30’, σε σύνολο εννέα συμμετοχών, ενώ μετρά και 345 συμμετοχές στο ΝΒΑ, έχοντας 7,1 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

Ο Νέιπιερ, μάλιστα, θα μπορούσε να έχει παραστάσεις από την Euroleague από την περσινή σεζόν, καθώς ο 31χρονος γκαρντ από το Πουέρτο Ρίκο είχε υπογράψει στην Ζενίτ, όμως αρχικά ένας τραυματισμός και εν συνεχεία ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από την διοργάνωση, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στον κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό θεσμό, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του από την Αγία Πετρούπολη.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Νέιπιερ αποκτηθεί από το «τριφύλλι», θα έχει άμεσα το δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague, με τον Παναθηναίκό, όμως να διαθέτει εννέα ξένους στο ρόστερ του! Όσον αφορά την Basket League, οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να δηλώσουν επτά ξένους, με δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι των έξι εξ αυτών.