Skip to main content

«Εναλλακτική ο Λάκοβιτς για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα»

Η μείωση του μπάτζετ της Μπαρτσελόνα, ενόψει της νέας σεζόν, δυσκολεύει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους , με τους διοικούντες της ομάδας να εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Λιθουανό προπονητή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «cronicaglobal», οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα θα… ρίξουν το μπάτζετ της ομάδας κατά 3-4 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που επηρεάζει και το συμβόλαιο του Γιασικεβίτσιους. Αυτό σημαίνει πως για να ανανεωθεί η συνεργασία τους με τον προπονητή της ομάδας, θα πρέπει ο Λιθουανός να κάνει… σκόντο στις προσωπικές του απολαβές, κάτι το οποίο ο ίδιος, μέχρι στιγμής, δεν δέχεται.

Σε περίπτωση που η στάση του Σάρας δεν αλλάξει και η απάντηση του είναι αρνητική, τότε οι Καταλανοί θα βγουν στο.. ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του, με τον πρώτο στην λίστα να είναι ένα παλιό… δικό τους παιδί.

Ο λόγος για τον Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος φόρεσε την μπλαουγκράνα φανέλα από το 2006-2011, ενώ το 2015 επέστρεψε στην Βαρκελώνη ως παίκτης – προπονητής της Μπαρτσελόνα Β’.

Πλέον, ο Σλοβένος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Γκραν Κανάρια, την οποία έχει φέρει στην 3η θέση της ACB με ρεκόρ 14-3, μόλις μία νίκη κάτω από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η πορεία της Γκραν Κανάρια υπό τις οδηγίες του Λάκοβιτς δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Μπάρτσα, που βλέπουν στο πρόσωπο του Σλοβένου τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιασικεβίτσιους.