Skip to main content

Παρτιζάν - Ο χορός του Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ είχε 12 πόντους 10 ριμπάουντ και μόλις ένα λάθος και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Ευρωλίγκας φρόντισε να επιδείξει και τις… χορευτικές του ικανότητες, αφού όταν τον ρώτησαν πώς νιώθει μετά τη νίκη, αντί να μιλήσει, απλά… χόρεψε!

«Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ίσως καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας», τόνισε στις δηλώσεις του και συνέχισε: «Όταν παίζουμε το παιχνίδι μας, εντός έδρας με τέτοιο κόσμο και είμαστε συγκεντρωμένοι, αυτά μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε χαρούμενοι και τώρα είναι ώρα να πάμε να… τραγουδήσουμε με τον κόσμο μας στην εξέδρα».

Ο Τζέιμς Νάναλι που με 19 πόντους και 4/ 5 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ της Παρτιζάν προτίμησε να αφήσει το χορό για τον συμπαίκτη του, λέγοντας: «Θα αφήσω σε αυτόν τα χορευτικά, είναι ο δικός του… τομέας. Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή και διπλή εβδομάδα για την Ευρωλίγκα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ήταν μια πολύ καλή νίκη, ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε άλλους τέσσερις αγώνες στην Ευρωλίγκα για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ. Απόψε έπαιξαν το ρόλο τους η άμυνα, το δυνατό παιχνίδι, ήμασταν επιθετικοί και δώσαμε τον τόνο στο παιχνίδι από νωρίς».