Skip to main content

Mozzartsport: «Θετική η Αδριατική Λίγκα για wild card στην ομάδα από το Ντουμπάι»

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα εξέφρασε την αντίθεση του με την επέκταση της Euroleague στο Ντουμπάι, όμως τα… αυτιά των ανθρώπων του Εμιράτου δεν δείχνουν να ιδρώνουν από τα λόγια του ισχυρού άνδρα της FIBA Europe.

Έτσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Mozzartsport», το τριήμερο 12-15 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, με τις ομάδες – μετόχους να αποφασίζουν αν θα υποδεχθούν στις τάξεις τους, ομάδα από το Ντουμπάι, ώστε να γίνει το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την συμμετοχή στην Euroleague. 

Μάλιστα, η «Mozzartsport» υποστηρίζει πως οι ομάδες – μέτοχοι εμφανίζονται θετικές στο ενδεχόμενο να δοθεί wild card στην ομάδα από το Εμιράτο, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Λίγκα, όχι όμως και στις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων. Το δημοσίευμα ολοκληρώνει λέγοντας πως αυτή η «εξαίρεση» γίνεται μόνο για την ομάδα του Ντουμπάι και όχι για κάποια άλλη περίπτωση, κάτι που σημαίνει πως το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας θα διεξαχθεί με 15 ομάδες, ενώ για να επισημοποιηθεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται η ομόφωνη γνώμη των μελών της Γ.Σ.