Skip to main content

Σφαιρόπουλος για την ήττα από την Dubai BC: «Όταν παίξουμε καλύτερη άμυνα, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στην ABA Liga, γνωρίζοντας την ήττα από την Dubai BC, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τα βάζει με την άμυνα της ομάδας του, ενώ παράλληλα στάθηκε στο όφελος της συμμετοχής της ομάδας του Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα.

Αναλυτικά:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, επιτρέψαμε πάρα πολλούς εύκολους πόντους, έφτασαν σε διψήφιο προβάδισμα ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου πήραν ένα πειστικό προβάδισμα, μετά όμως βελτιωθήκαμε στην άμυνα.

Επιστρέψαμε, προηγηθήκαμε μάλιστα με 34-33, αλλά στη συνέχεια στο τελευταίο πεντάλεπτο επιτρέψαμε πάρα πολλούς πόντους.

Γενικότερα, μας έβαλαν 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 86 συνολικά. Είναι δύσκολο να νικήσεις υπό αυτές τις συνθήκες ως φιλοξενούμενος. Είχαμε βέβαια το τελευταίο σουτ του παιχνιδιού, δεν ευστοχήσαμε.

Ανεξάρτητα από το εάν θα πετυχαίναμε αυτό το καλάθι ή όχι όμως, το γεγονός παραμένει ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, ειδικά όταν παίζουμε με ομάδες όπως η Dubai BC.

Όταν παίξουμε καλύτερη άμυνα, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια.

Είναι καλό που η Dubai BC παίζει στην ABA Liga. Εύχομαι στον σύλλογο πολλή τύχη και επιτυχίες την προσεχή περίοδο".