Skip to main content

Παρτιζάν – Πάντερ και Λεντέι στην κορυφαία πεντάδα της Αδριατικής (vid)

Η Παρτίζαν μπορεί να βρέθηκε πρόωρα έξω από το EuroCup όμως τα δυο μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της, ο Κέβιν Πάντερ και ο Ζακ ΛεΝτέι συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη πεντάδα της ABA Liga.

Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στο EuroCup που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague, αφού η Μπούρσασπορ την απέκλεισε από τη συνέχεια.

 

Πλέον οι Σέρβοι στρέφονται στην ABA Liga, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα playoffs αφού τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 22-4 πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα (24-2), που βρέθηκε στην κορυφή της κανονικής περιόδου. Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης στην οποία βρίσκονται δυο παίκτες της Παρτίζαν, ο Κέβιν Πάντερ και ο Ζακ ΛεΝτέι.

 

Ο Πάντερ έκλεισε την κανονική περίοδο με 11.5 πόντους, 3.1 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ στα 24.2' που έμεινε στο παρκέ ενώ σε ό,τι αφορά τον ΛεΝτέι, μέτρησε 11.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 26.7' μ.ό. Την καλύτερη πεντάδα της ABA Liga συμπληρώνουν ο Νίκολα Κάλινιτς του Ερυθρού Αστέρα, ο Γιάκα Μπλάζιτς της Τσεντεβίτα Ολίμπια και ο Κέναν Καμένιας της νεοφώτιστης Ντέρμπι που εξασφάλισε άνετα την παραμονή της.