Skip to main content

Τσεντεβίτα Ολίμπια – Τέλος ο Γκόλεματς, στο στόχαστρο ο Ράντονιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσεντεβίτα Ολίμπια αποτελεί ο Γιούριτσα Γκόλεματς, με τους Σλοβένου να ανακοινώνουν την απομάκρυνση του 45χρονου προπονητή και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να… πληρώνει το μάρμαρο για το βαρύ 81-59 από την Ζαντάρ.

 "Άσχημα παιχνίδια και αποτελέσματα φανέρωσαν ότι τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας δεν λειτουργούν δυστυχώς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιούριτσα για την προσπάθεια, τη δουλειά και την ενέργεια που επένδυσε στο έργο του. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχει μια όμορφη και επιτυχημένη πορεία στην προπονητή και του ευχόμαστε καλή τύχη", ανέφερε ο Ντάβορ Ούζμπινετς, διευθυντής της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γκόλεματς, οι ιθύνοντες της Τσεντεβίτα Ολίμπια έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, σύμφωνα με το SportKlub.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής, μετά το «διαζύγιο» του με τον Παναθηναϊκό, ψάχνει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του, με τους Σλοβένους να τον έχουν προσεγγίσει και τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους.