Skip to main content

Eurocup - BCL: Με νίκη θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη Άρης και ΠΑΟΚ

Δράση σε Eurocup και BCL υπάρχει την Τετάρτη 1/11 με τους Άρη και ΠΑΟΚ να παίζουν κόντρα σε Κλουζ Ναπόκα και Μπενφίκα αντίστοιχα. 

Οι κίτρινοι υποδέχονται τους Ρουμάνους στο «Αλεξάνδρειο», με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την 3η τους νίκη για να ανέβουν σε ρεκόρ 3-2. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι ήδη στη 2η θέση με ρεκόρ 3-1 και θέλουν να φτάσουν στις 4 νίκες. 

Ο Γιάννης Καστρίτης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και Διαμαντή Σλαφτσάκη, με αμφότερους τους αθλητές να είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη 2η αγωνιστική των ομίλων του BCL, με τους ασπρόμαυρους να έχουν ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα. 

Ο Φώτης Τακιανός δεν έχει στη διάθεσή του το Γιώργο Αρσενόπουλο που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μακνίς και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με νίκη στη διοργάνωση, ενώ η Μπενφίκα θα αγωνιζόταν κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. 

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport 7HD.