Skip to main content

Ο Σκαριόλο έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της μεταγραφής Σενγκέλια

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο… έφερε στο φως το παρασκήνιο της απόκτησης του Τόρνικε Σενγκέλια από τη Βίρτους Μπολόνια, αλλά και το ρόλο που έπαιξε ο Ντάνιελ Χάκετ.

Η ιταλική ομάδα ολοκλήρωσε δύο εντυπωσιακές μεταγραφές, με τους πρώην παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο προπονητής των Ιταλώνς, Σέρτζιο Σκαριόλο, μιλώντας στο κανάλι του twitch «Area 52» εξήγησε ότι σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Σενγκέλια, έπαιξε ο Χάκετ.

«Όταν ακόμη ο Ντάνιελ προσπαθούσε να ξεδιαλύνει την κατάσταση με την ΤΣΣΚΑ, τον ρώτησα για τον Τόκο και του ζήτησα να τον καλέσει. Φυσικά μίλησα και εγώ με τον Σενγκέλια αρκετές φορές, προτού έρθει εδώ, αλλά η κατάστασή του ήταν διαφορετική απ' του Χάκετ», είπε ο Σκαριόλο.

 

Και συνέχισε: «Όταν ο Σενγκέλια ήταν ακόμη στο ΝΒΑ, το 2014, είχα πιέσει να τον αποκτήσει η Μπασκόνια, στην οποία ήμουν προπονητής. Ηταν μία μακριά και δύσκολη διαπραγμάτευση , αλλά ήξερα ότι είναι σπουδαίος παίκτης και θα αποτελούσε μία εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα. Το αστείο είναι ότι μόλις έκλεισε η συμφωνία, εγώ έφυγα από την ομάδα, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε».