Skip to main content

Γερμανία: Ματς – ντροπή στην 4η κατηγορία με σκορ 209-39! (pic)

Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν σε αγώνα της 4ης κατηγορίας της Γερμανίας, με την Βίλσμπουργκ να μην δείχνει το παραμικρό έλεος απέναντι στην Βούρτσμπουργκ, την οποία και… εξόντωσε με το αδιανόητο 209-39!

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Χάουσελ, η Βούρτσμπουργκ είχε ζητήσει την μετάθεση του αγώνα λόγω μαζεμένων κρουσμάτων ίωσης, αίτημα, όμως, το οποίο δεν έγινε δεκτό από την αντίπαλη ομάδα, καθώς τα τεστ κορονοϊού βγήκαν αρνητικά.

Έτσι η Βούρτσμπουργκ ταξίδεψε με μόλις πέντε παίκτες (οι οποίοι αγωνίστηκαν με μάσκες), όμως τα… χειρότερα ακολούθησαν.  Κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου ένας παίκτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με δύο αντιαθλητικά φάουλ, με την Βούρτσμπουργκ να τελειώνει το ματς με τρεις παίκτες, καθω΄ς στην τρίτη περίοδο ακολούθησε ακόμα μία αποβολή.

Το αριθμητικό μειονέκτημα της Βούρτσμπουργκ δεν έδειξε να απασχολεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιξαν με το πόδι στο γκάζι, επικρατώντας με 209-39, με τον Αμερικανό Τζόναθαν Μπρέγκερ να τελειώνει το ματς με quadrable double (!), έχοντας 100 πόντους (!), 12 ριμπάουντ, 16 ασίστ και 12 κλεψίματα.