Skip to main content

Πρίφτης – Ανανέωσε μέχρι το 2026 με την Ρέτζιο Εμίλια (pic)

Ρέτζιο Εμίλια και Δημήτρης Πρίφτης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μέχρι το 2026, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Πρίφτης ανέλαβε τα ηνία της Ρέτζιο Εμίλια το καλοκαίρι του 2023, φτάνοντας την ιταλική ομάδα στην 5η θέση της κανονικής περιόδου και στα Play Offs, καθώς και στο Final Four του κυπέλλου.

"Η πρώτη μου χρονιά εδώ συνδυάστηκε με μια υπέροχη σεζόν για μένα, τόσο ως προπονητής όσο και προσωπικά. Εκτίμησα πολύ τη συνεργασία που χτίσαμε με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και εκείνους που ζουν στην πόλη. Ένιωσα αγάπη για την ομάδα και την πόλη και είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτό το ταξίδι θα συνεχιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και τη διοίκηση για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς εμένα και που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου. Πρέπει να έχουμε πίστη στη δουλειά μας και, πάνω από όλα, πρέπει να το κάνουμε μαζί, ως μια μεγάλη ομάδα, για να χτίσουμε άλλη μια σεζόν, για την οποία θα είμαστε ευχαριστημένοι", ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.