Skip to main content

«Καρφιά» από τον πρόεδρο της Βίρτους και άμεση απάντηση της Αρμάνι Μιλάνο

Σε… πόλεμο βρίσκονται οι διοικήσεις της Αρμάνι Μιλάνο και της Βίρτους, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, μετά την νίκη της ομάδας του, που μείωσε την σειρά των τελικών σε 3-2.

«Είμαστε ενωμένοι απέναντι σε όλους. Νικήσαμε παρά τους διαιτητές. Είναι ώρα να τελειώνουμε με την ψυχολογική... υπαγωγή στην Αρμάνι και τον Έτορε Μεσίνα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του ισχυρού άνδρα της Βίρτους, που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των Μιλανέζων, που έφτασαν να ζητούν ακόμα και την παρέμβαση της Ομοσπονδίας!

«Έχοντας λάβει υπόψη τις δηλώσεις μετά τον πέμπτο τελικό που εξέδωσε ο πρόεδρος της Βίρτους, ο σύλλογος του Μιλάνου δηλώνει έκπληκτος και αγανακτισμένος με τις λέξεις, τους υπαινιγμούς και τους τόνους που χρησιμοποίησε ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια» αναφέρει αρχικά η τοποθέτηση των ανθρώπων της Αρμάνι, που κάνουν λόγο για το γνωστό αίσθημα δικαιοσύνης και Fair Play που χαρακτηρίζει τον σύλλογο, για να προσθέσουν:

«Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δρ. Ζανέτι επιδίδεται σε άσκοπες και προσβλητικές σκέψεις προς τον σύλλογο μας και τα μέλη του... Ως εκ τούτου, η Olimpia καλεί την Ομοσπονδία να ενεργοποιήσει την ομοσπονδιακή εισαγγελία για να επαληθεύσει εάν υπάρχουν λόγοι για κυρώσεις κατά της Virtus και της περιουσίας της. Παράλληλα, συνιστά στο κοινό της να μην απαντήσει στις προκλήσεις της αντίπαλης πλευράς και να δείξει για άλλη μια φορά ποιο είναι το στυλ της Αρμάνι».