Skip to main content

Αποχαιρέτησε τον Μπετσίροβιτς η Τσεντεβίτα Ολίμπια- «Θα ενταχθώ στον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να αντιμετωπίσω την Τσεντεβίτα στην EuroLeague σύντομα»

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σλοβενίας, η Τσεντεβίτα Ολίμπια ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της μετά από μια τετραετία με τον Σάνι Μπετσίροβιτς.

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια αποκλείστηκε στα ημιτελικά της Αδριατικής λίγκας από την Παρτιζάν με 2-1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Σλοβενίας την φετινή χρονιά. Η ομάδα από την Λιουμπλιάνα ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τον Σάνι Μπετσίροβιτς μετά από τέσσερα χρόνια, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ως τεχνικός διευθυντής (General Manager). Νέος GM στην Τσεντεβίτα Ολίμπια θα είναι ο Βλάντο Ιλιέβσκι.

Η ανακοίνωση της Τσεντεβίτα Ολίμπια:

"Στο τέλος της σεζόν 2022-23 ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποχαιρετά τη θέση του ως αθλητικός διευθυντής της Τσεντεβίτα. Σάνι σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες τις τέσσερις τελευταίες σεζόν. Καλή τύχη στις προκλήσεις που έρχονται".

"Δεδομένου του ότι θα ενταχθώ στον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να αντιμετωπίσω την Τσεντεβίτα στην EuroLeague σύντομα. Η Τσεντεβίτα είναι η ομάδα μου και η Λιουμπλιάνα η πόλη μου. Για αυτό δεν θέλω να πω αντίο, αλλά εις το επανιδείν μέχρι να συναντηθούμε ξανά", ανέφερε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Δείτε το σχετικό tweet: