Skip to main content

Μακάμπι: Χωρίς τον τιμωρημένο Γουιλμπέκιν απέναντι στην Χάποελ

Τρέχει και δεν φτάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενόψει του «τελικού» απέναντι στην Χάποελ, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 της Winner League.

Και αυτό γιατί, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκτός του τραυματία Γιοβέλ Ζούσμαν, δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Σκότι Γουιλμπέκιν!

Ο ηγέτης της «ομάδας του λαού» τιμωρήθηκε από το εκτελεστικό όργανο της Λίγκας, για την συμπεριφορά του στον δεύτερο προημιτελικό απέναντι στην Χάποελ, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός από την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Γουιλμπέκιν είχε αποβληθεί λόγω της συμπεριφοράς του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης, με τον Αθλητικό Δικαστή να τον καλεί σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης (23/7) και εν συνεχεία να τον τιμωρεί με ποινή μίας αγωνιστικής!

Χωρίς τον Σκότι Γουίλμπεκιν θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον αγώνα πρόκρισης στο Final Four της Winner League. Ο ηγέτης της "ομάδας του λαού" αποβλήθηκε πριν από δύο μέρες, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη, με τον Αθλητικό Δικαστή να τον καλεί σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς του προς τους διαιτητές.

Να σημειωθεί πως ήδη στο Final 4 της Winner League βρίσκονται οι Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μακάμπι Ρισόν.