Skip to main content

Περίπατος για την Ρίτας, με buzzer beater του Βινάλες η Λιετκαμπέλις (vid)

Δείτε πως οι Λιετκαμπέλις και Ρίτας Βίλνιους πήραν την νίκη κόντρα στις Πιένο Ζβάιγκζντες και CBet αντίστοιχα, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του Λιθουανικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Πιένο Ζβάιγκζντες- Λιετκαμπέλις: 77-80

H Λιετκαμπέλις ήταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο και είχε προβάδισμα με τρεις πόντους (40-37). Αν και η Πιένο με ένα επί μέρους σκορ 24-17, ανέτρεψε την κατάσταση και πέρασε μπροστά με τέσσερα πόντους (61-57), οι φιλοξενούμενοι μειώσαν την διαφορά και με buzzer beater του Βινάλες, νίκησαν με 80-77.

Η Λιετκαμπέλις ανέβηκε στο 14-6 και στην τρίτη θέση, ενώ η Πιένο έπεσε στο 8-12 και την έκτη θέση.

Από την Λιετκαμπέλις ξεχώρισαν οι Βινάλες και Μαλντούνας με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την Πιένο διακρίθηκε ο Λεκούνας με 18 πόντους και εφτά ριμπάουντ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Δείτε το buzzer beater του Βινάλες:

CBet-Ρίτας Βίλνιους: 67-97

Η Ρίτας Βίλνιους ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και νίκησε εκτός έδρας την Cbet με 97-67. Οι νικητές ανέβηκαν στο 15-5 και στην δεύτερη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 7-15 και στην όγδοη θέση.

Από την Ρίτας ξεχώρισαν οι Ραντζεβίτσιους και Μπούβα με 17 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την Cbet διακρίθηκαν οι Ντιγμπέ και Σαργκιούνας με 20 και 13 πόντους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: