Skip to main content

Μακάμπι Τ.Α.-Χάποελ Ειλάτ 92-62: Η ομάδα του Σφαιρόπουλου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισραήλ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε άνετα επί της Χάποελ Ειλάτ με 92-62 στον τελικό και κατέκτησε το φετινό Σούπερ Καπ Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πάτησε το γκάζι στα πρώτα λεπτά και παίζοντας πιο αποτελεσματικά, ήταν μπροστά με δέκα πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (28-18). Αν και η Χάποελ Ειλάτ αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι κίτρινοι βρήκαν απαντήσεις και προηγήθηκαν με δέκα πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (45-35).
 
Παρότι η Χάποελ Ειλάτ πίεσαν για να μειώσουν στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, η "ομάδα του λαού" "έχτισαν" μια διαφορά σε διψήφιους πόντους και προηγήθηκε με δέκα πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (64-54). Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πάτησε το γκάζι στην τέταρτη περίοδο και με ένα επί μέρους σκορ 28-8, κατάφερε να νικήσει την Χάποελ Ειλάτ με 92-62 και να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισραήλ.
 
Από την Μακάμπι Τελ Αβιβ ξεχώρισαν οι Νάναλι και Σόρκιν με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την Χάποελ Ειλάτ διακρίθηκε ο Πάττον με 11 πόντους, ενώ οι Άλλεν, Κάρτερ και Μοσέν είχαν από δέκα πόντους έκαστος.
 
Δεκάλεπτα: 28-18, 45-35, 64-54, 92-62