Skip to main content

Ντιζόν – Μονακό 96-87: Έπεσε από την κορυφή, «τρόμαξε» με Τζέιμς (vid, pic)

Στραβοπάτημα για την Μονακό, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα Play Offs της Euroleague, να γνωρίζει την ήττα από την Ντιζόν με 96-87, αποτέλεσμα που την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται η Λεβαλουά με 21-7, με τους Μονεγάσκους να έχουν ρεκόρ 20-8.

Μάλιστα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Πριγκιπάτου, που «τρόμαξε» με τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς στο ισχίο, στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και ενώ σε μία εβδομάδα ξεκινούν οι... μάχες με τους Πειραιώτες. Οι καρδιές των ανθρώπων της Μονακό, όμως, επέστρεψαν στις θέσεις τους, την στιγμή που ο Αμερικανός επέστρεψε, με την σειρά του, στο παρκέ.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Τζέιμς δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός πως αποδοκιμάστηκε την στιγμή της αποχώρησης του, λόγω τραυματισμού, με τον Αμερικανό να εκφράζει την αποδοκιμασία του, με τιτίβισμα, μετά το ματς.

«Αποδοκιμάστηκα την στιγμή που έβγαινα από το παιχνίδι με τραυματισμό. Μετά αναρωτιέστε όλοι γιατί δεν συμπαθώ τους οπαδούς», ήταν το γεμάτο νόημα μήνυμα του Τζέιμς, στους διαδικτυακούς του φίλους.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κάρινγκτον με 26 πόντους και τρεις ασίστ, ήταν ο κορυφαίος από πλευράς Μονακό, με τον Χόλστον να έχει 19 πόντους και οκτώ ασίστ και τον Κέλι να ακολουθεί με 11 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.

Για την Μονακό, ο Τζέιμς είχε 17 πόντους και από τρία ριμπάουντ και ασίστ, με τον Τόμας να προσθέτει 16 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ Μπέικον και Χολ είχαν 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 53-42, 75-65, 96-87