Skip to main content

Ζαλγκίρις: Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ανησυχία για τον τραυματισμό του Τέιλορ

Η Ζαλγκίρις Κάουνας νίκησε εντός έδρας την Γουλβς με 91-72 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λιθουανίας, αλλά οι "πράσινοι" ανησυχούν για την κατάσταση του Αιζάια Τέιλορ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα. Η λιθουανική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναικό, την Πέμπτη (26/1), για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν με 15 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (43-28). Η Ζαλγκίρις Κάουνας διατήρησε το προβάδισμα της και νίκησε εντός έδρας την Γουλβς με 91-72. 

Οι "πράσινοι" πάγωσαν όταν παρατήρησαν ότι ο Αιζάια Τέιλορ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να πονάει, πιάνοντας τον μηρό του και πήγε στον πάγκο με την βοήθεια των συμπαικτών του. Δεν έμεινε πολύ στον πάγκο, αφού ο γιατρός του έδωσε εντολή για τα να πάει στα αποδυτήρια. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αιζάια Τέιλορ είχε αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον Κίναν Έβανς, ο οποίος έμεινε εκτός από την υπόλοιπη σεζόν λόγω της ρήξης του αχιλλείου που υπέστη στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Από την Ζαλγκίρις Κάουνας διακρίθηκαν οι Πολονάρα και Τέιλορ με 14 πόντους έκαστος. Από την Γούλβς ξεχώρισαν οι Τέιλορ και Μπάκνερ με 20 και 15 πόντους αντίστοιχα.

 

Δεκάλεπτα: 22-14, 43-28, 66-47, 91-72

Δείτε το σχετικό βίντεο: