Skip to main content

Ματέο: «Ο Καμπάτσο είναι φαινόμενο»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ εκθείασε τον Καμπάτσο ,ενώ μίλησε και για την σταδιακή επάνοδο του Γκαρούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο Καμπάσο φαίνεται ότι του αρέσει αυτό το γήπεδο, ελπίζω να μπορούμε να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά στον τελικό. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και για όλους. Η δύναμη βρίσκεται στην ομάδα, ακόμα κι αν ο Καμπάσο είναι φαινόμενο".

Για τη χρησιμοποίηση του Γκαρούμπα για 4 δευτερόλεπτα: "Ο Γκαρούμπα ήταν εκτός για λίγο καιρό λόγω τραυματισμού, έχει προπονηθεί πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αλλά χρειάζεται ρυθμό. Θα παίξει σίγουρα περισσότερο στον τελικό. Έχω πολλή πίστη σε εκείνον, θα είναι σημαντικός".

Για το ότι ο Ράταν-Μέις αντιμετώπισε τον Κέβιν Πάντερ: "Ο Ράταν Μέις προέρχεται από σεζόν με μεγάλο αριθμό πόντων στη Ρωσία και εδώ καλαταβαίνει ότι αυτό που έχει σημασία είναι να φέρει ενέργεια στην ομάδα. Σήμερα έπρεπε να αμυνθεί απέναντι σε έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, όπως ο Πάντερ και τα πήγε πολύ καλά. Θα έχει μερικά μεγάλα βράδια, επειδή ξέρει μπάσκετ".