Skip to main content

Ματέο: "Δεν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες αλλά να δουλεύουμε"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, στις δηλώσεις του μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του Ισπανικού πρωταθλ΄ηματος απέναντι στη Λέιμα Κορούνια, δήλωσε πως δεν είναι η ώρα να ψάξουν να βρουν δικαιολογίες στην ομάδα, αλλά να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματέο:

«Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και φυσικά να εμφανιστούμε καλύτερα στους αγώνες. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, να μοιραζόμαστε τη μπάλα λίγο περισσότερο από όσο κάνουμε και να καταλάβουμε τι είδους παιχνίδι θέλουμε τη δεδομένη στιγμή. Είναι καταστάσεις που διορθώνονται δουλεύοντας. Ελπίζω αυτού του είδους οι καταστάσεις να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε.

Μπορούμε να βρούμε όποιες δικαιολογίες θέλουμε αν θέλουμε να αναζητήσουμε δικαιολογίες, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά να δουλεύουμε. Δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε. Φέτος έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα, αν έχεις το παιχνίδι για να το κερδίσεις, πρέπει να το πάρεις και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορέσαμε».