Skip to main content

Τσους Ματέο: «Θα υποφέρουμε και θα περάσουμε από έναν δύσκολο δρόμο που θα μας κάνει να βελτιωθούμε»

Την πρώτη της νίκη στην ACB πήρε η Ρεάλ η οποία νίκησε τη Σαραγόσα, με τον τεχνικό των Μαδριλένων να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

«Δεν πρόκειται να παίξουμε ακόμα τόσο καλά όσο πέρυσι, αν και ελπίζω ότι θα παίξουμε καλά και θα κερδίζουμε συχνά αργότερα. Θα υποφέρουμε και θα περάσουμε από έναν δύσκολο δρόμο που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε, να ξέρουμε πώς να υποφέρουμε, να έχουμε νίκες που μερικές φορές φάνταζαν αδύνατες.

Όλα αυτά σε κάνουν να βελτιώνεσαι και είμαι μέσα σε αυτό. Θέλω να δείξω στα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε μαζί τώρα γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το απολαύσουμε.

Δεν έχουμε παίξει καλά ακόμα, αλλά το ελπίζω. Ελπίζω να κερδίζουμε πολύ συχνά, να μπορούμε να παίζουμε και να κερδίζουμε και να ευχαριστούμε. Το ψάχνουμε και ελπίζουμε να το πετύχουμε.

Χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολλά σουτ στα γκαρντ, που πέτυχαν οκτώ τρίποντα. Σίγουρα θα βελτιωθούμε, είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. Θα υποφέρουμε και θα δυσκολευτούμε πολλές φορές, αλλά θα παλέψουμε και φέτος για να διεκδικήσουμε τους τίτλους».