Skip to main content

Μαρκ Γκασόλ: «Δεν ξέρω αν η Τζιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

Ο Μαρκ Γκασόλ συνεχίζει την καριέρα του στην 2η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, με την φανέλα της Τζιρόνα (της οποίας είναι ιδιοκτήτης), με τον ίδιο, πάντως, με δηλώσεις του στο καταλανικό ραδιόφωνο Rac1, να αφήνει ορθάνοικτο το παράθυρο για ακόμα μία πρόκληση και ενώ οι φήμες για την Μπαρτσελόνα αλλά ακόμα και την επιστροφή του στο ΝΒΑ… οργιάζου.

Αναλυτικά:

"Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω.

Δεν ξέρω αν η Τζιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της Τζιρόνα και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό. Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν".