Skip to main content

FIBA Europe Cup - Πρεμιέρα εντός έδρας για το Μαρούσι, εκτός συνόρων ξεκινά ο ΠΑΟΚ

Τις υποχρεώσεις τους ξεκινούν στο FIBA Europe Cup το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ, με τους κίτρινους να παίζουν στο κλειστό του Άγιου Θωμα και τους ασπρόμαυρου να αγωνίζονται στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, το Μαρούσι θα υποδεχτεί τη σουηδική Νορκοπίνγκ Ντόλφινς και θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βρεθούν από νωρίς στις πρώτες θέσεις του ομίλου με 1-0 κι ενώ υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα έχει κάποιον βαθμό ετοιμότητας καθώς έχει παίξει προκριματικά για το FIBA Europe Cup, αλλά και το πρώτο τους εγχώριο παιχνίδι στη GBL. 

Το Μαρούσι - Ντόλφινς θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί τόσο διαδυκτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube, όσο και τηλεοπτικά και από την ΕΡΤ 3.

Ο Όμιλος του Αμαρουσίου:

ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Από την άλλη και στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της διοργάνωσης με ελληνικό ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στη Λίμπουργκ από το Βέλγιο, με τους ασπρόμαυρους να θέλουν να κάνουν το 1-0 πιάνοντας από τώρα μια από τις πρώτες θέσεις του ομίλου τους. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Μάλιστα ο κόουτς Μπούτσκος και συνεργάτης του Καντσελιέρι έβαλε στο δικό του μικροσκόπιο τη Λίμπουργκ, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι η βελγική ομάδα βαδίζει αήττητη μέχρι στιγμής έχοντας ήδη κάνει το 4-0 στη χώρα της.

Το Λίμπουργκ - ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Ο Όμιλος του ΠΑΟΚ:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΟΚ