Skip to main content

Ηρακλής – Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Λέιντεν

Την πρώτη του νίκη στην φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup, ψάχνει ο Ηρακλής, υποδεχόμενος την Λέιντεν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με τον Στέργιο Κουφό να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, Ο τεχνικός του Γηραιού ανέλυσε, μέσω της χρήσης βίντεο, την Λέιντεν στους παίκτες του, ενώ η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (3/11).  

  Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα, ο Γιώργος Φίλλιος, υποστήριξε:

"Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη φάση των ομίλων του FEC, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες, που υπάρχουν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να συμβεί, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουμε, όσο υπάρχουν ελπίδες.   Η ZZ Leiden είναι μια ομάδα, που διαθέτει αρκετούς παίκτες με ικανότητα στο σουτ και γενικά, όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα αυτό για να βρούμε ρυθμό, εννοείται πως χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά θα μας βοηθήσει ταυτόχρονα να είμαστε έτοιμοι στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για μας".