Skip to main content

FIBA: Σημαντική συνάντηση Ζαγκλή με Νιάνγκ και Τσέφεριν στην Νιόν (pics)

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και ο πρόεδρος της FIBA, Χαμανέ Νιάνγκ στη Νιόν.

Στο πλαίσιο της τακτικής συνάντησης της FIBA με την UEFA στο στρατηγείο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη Νιόν λόγω του Μνημονίου Συνεργασίας των δύο πλευρών και σε μία περίοδο που αμφότερες οι Ομοσπονδίες αντιμετωπίζουν μία σειρά από ζητήματα και προκλήσεις που τους απασχολούν, συναντήθηκαν ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και ο πρόεδρος της FIBA, Χαμανέ Νιανγκ, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Οι συζητήσεις αφορούσαν τα κύρια θέματα που σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων μεταξύ συλλόγων και ομοσπονδιών τόσο σε επίπεδο ποδοσφαίρου όσο και μπάσκετ, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και δώρα.

Ο κ. Τσέφεριν παρέλαβε από τους ανθρώπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ, την εγκυκλοπαίδεια της FIBA, ένα συγκλονιστικό έργο, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει στατιστικά όλων των παικτών, διαιτητών, προπονητών, ομάδων που έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαίκές διοργανώσεις συλλόγων.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: