Skip to main content

Φρίντρικσον: «Εύχομαι να έχουμε μια παρουσία ανάλογη με αυτή απέναντι στην Γαλατάσαραϊ»

Στην σημασία του αγώνα με την Χάποελ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Έλβαρ Φρίντρικσον, φέρνοντας ως παράδειγμα το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης με την Γαλατάσαραϊ.

«Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κράτησε αρκετούς παίκτες από την περσινή σεζόν, ήταν οι φιναλίστ της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να δώσουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να κερδίσει», τόνισε αρχικά ο Ισλανδός γκαρντ και πρόσθεσε: «Στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ η ομάδα μας έπαιξε σε πολύ υψηλό τέμπο και από τη στιγμή που όλοι ακολούθησαν, φτάσαμε στη νίκη. Εύχομαι η ομάδα να έχει μια παρόμοια παρουσία στο αυριανό παιχνίδι για να μπορέσει να έχει το ίδιο αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στην προσαρμογή των Τζάστιν Άλστον και Κένταλ Σμιθ, ο Έλβαρ Φρίντρικσον τόνισε: «Είναι περίπου μια εβδομάδα μαζί μας. Ουσιαστικά έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί. Τώρα γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Θεωρώ ότι έκαναν μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκαν. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μαζί με αυτούς σαν ομάδα για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Ο Ισλανδός πλέι μέικερ μίλησε και αυτά που χρειάζεται να κάνει η ομάδα για να κερδίσει αύριο… «Πρέπει να έχουμε μια σταθερότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το τέμπο, που εμείς θέλουμε στο παιχνίδι κι αν τα καταφέρουμε όλα αυτά, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για να φτάσουμε στη νίκη», ενώ σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα του με τους σεισμούς και την ενεργοποίηση του ηφαιστείου στην περιοχή του Γκρίνταβικ είπε… «Υπάρχουν πολλά πράγματα που με κρατούν ανήσυχο. Το επίκεντρο είναι δέκα λεπτά από το σημείο που μεγάλωσα. Έχω πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω, όχι συγγενείς, αλλά φίλους σε εκείνη την περιοχή. Φυσικά και με ανησυχεί και με προβληματίζει η κατάσταση, αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, είτε είναι προπόνηση, είτε παιχνίδι, είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που έχω να κάνω».