Skip to main content

Μπελιάουσκας: «Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους 16 »

 Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβό του στον διαγωνισμό των τριπόντων , ο Μπελιάουσκας δήλωσε ευτυχισμένος για αυτήν του τη κατάκτηση , ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την Γαλατασαράι και τον στόχο του δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ο αγώνας απέναντι στη Galatasaray στην προσπάθειά μας να προχωρήσουμε στα Play-ins και να έχουμε πλεονέκτημα έδρας. «Αισθάνομαι σαφώς καλύτερα και είμαι ικανοποιημένος που κέρδισα στο διαγωνισμό του All Star Game, αλλά αυτό είναι κάτι ατομικό. Μετράει περισσότερο η ομάδα κι αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα εμφανιστούμε στο αυριανό παιχνίδι και πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Φυσικά και θα μας βοηθήσει να επαναλάβουμε την εμφάνιση του αγώνα μας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να φτάσουμε στη νίκη»

«Ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι, θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των Play-in. Είναι πολύ καλό για την ομάδα να συνεχίσουμε και να φτάσουμε στους «16», γιατί αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για όλο τον οργανισμό», αναφέρθηκεο παίκτης του δικεφάλου για την προσπάθεια που γίνεται για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην φάση των 16.