Skip to main content

Σεν Κεντέν-Κολοσσός 84-54 : Βαριά ήττα στην πρεμιέρα του BCL για την ομάδα της Ρόδου

Καθόλου καλά δεν άρχισε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Κολοσσός Ρόδου καθώς γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της γαλλικής Σεν Κεντέν με σκορ 85-54.

Ο Κολοσσός στην αρχή του παιχνιδιού έκανε νωθρό ξεκίνημα και βρέθηκε να βρίσκεται πίσω 8-4. Οι νησιώτες αντέδρασαν και με τα τρίποντα του πετρόπουλου και του Νέλσον και τις εύστοχες βολές του Οκόρο και του Μπιλλή ο Κολοσσός έκλεισε την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 17-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αμυντικά ευάλωτοι. Τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα που δέχθηκαν οδήγησαν στην ολική ανατροπή της Οστάνδης δίνοντας της προβάδισμα τριών πόντων (26-23). Οι γηπεδούχοι έχτισαν σε αυτό το προβάδισμα , έδειξαν συνέπεια στα επιθετικά τους καθήκοντα και αύξησαν την διαφορά στους 10 πόντους στο τέλος του πρώτου μέρους (40-30).

Στο δεύτερο μέρος το επιθετικό κρεσέντο των Γάλλων συνεχίστηκε , έχοντας πολυφωνία στις επιλογές τους στο επιθετικό κομμάτι. Η διαφορά των δέκα πόντων εξατμίστηκε πολύ γρήγορα με τον Κολοσσό να είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Οι Γάλλοι ανέβασαν την διαφορά στην τάξη των 25 πόντων στο τέλος της τρίτης περιόδου (66-41) , με το ματς να είχε τελειώσει πολύ νωρίς και καθώς η διαφορά ήταν πολύ υψηλή , η τέταρτη περίοδος αποτέλεσε διαδικαστικού χαρακτήρα με το παιχνίδι να τελειώνει με το υψηλό 84-54 υπέρ των Γάλλων.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 40-30,66-41, 84-54

On fire: Ο Νολάν Τραορέ με 27 πόντους και 5 ασσίστ

Ξεχώρησαν: Από πλευράς Γάλλων ο Μουρ με 13 πόντους και ο Ολένιζακ με 10 πόντους, ενώ από τον Κολοσσό ο Ντανουσεβίτσιους είχε 15 πόντους.

Οι δαιτητές:Μπαλντίνι, Τζέικομπς, Κουκέλτσικ

Μεγαλύτερη διαφορά: Το +31 (81-49)

Στιγμιότυπο οθόνης 104

Στιγμιότυπο οθόνης 105

 

 

 

Περισσότερα σε λίγο...