Skip to main content

Γέμελος: «Θα επιστρέψω»

Η Τζάκι Γέμελος επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη της Καϊσέρισπορ, με την πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, με μήνυμα της στο Facebook, να εκφράζει την χαρά της που επιτέλους θα αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Παράλληλα όμως, δίνει την υπόσχεση της στους φιλάθλους των Πειραιωτών, πως θα επιστρέψει στον Πειραιά και θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά:

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω στην Τουρκία πριν τελειώσω την καριέρα μου στο μπάσκετ. Είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, αν όχι το κορυφαίο πρωτάθλημα στο εξωτερικό για το γυναικείο μπάσκετ. Είναι τρελό γιατί ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα και για την καριέρα μου.

Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό για μένα να παίξω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα πάω στην Καϊσέρισπορ αυτή την σεζόν.  Για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είμαι σίγουρη πως θα επιστρέψω για να ξαναπαίξω στην Ελλάδα. Απλά όχι αυτή τη σεζόν.

Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και σας ευχαριστώ για την αξέχαστη σεζόν πέρσι. Ήρθε η ώρα επικεντρωθώ στην νέα μου ομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία για το τουρκικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι αυτό και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά.

8ος χρόνος στο εξωτερικό. Επιτέλους στην Τουρκία.