Skip to main content

Γιάνκοβιτς: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να πάμε τη σειρά σε τρίτο ματς»

 O φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα από την Στρασμπούρ με 80-79, υπογραμμίζοντας ότι οι "ασπρόμαυροι" πάλεψαν στους ευρωπαικούς αγώνες.

 

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ανέφερε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου ότι: «Προσπαθήσαμε για 35-36 λεπτά, παρά το γεγονός πως στο τέλος κάναμε λάθη. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να πάμε τη σειρά σε τρίτο ματς. Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές... Όλοι το είδαν τι έγινε. Και το τελευταίο φάουλ στις βολές δόθηκε με καθυστέρηση. Χάσαμε το ελεύθερο τρίποντο και τις βολές από τον καλύτερο μας σουτέρ και αποκλειστήκαμε»
 

Ο 31χρονος φόγουορντ δήλωσε επίσης: «Το παλέψαμε, με τα θετικά και τα αρνητικά μας. Το ταξίδι τελειώνει με έναν πολύ πικρό τρόπο για όλους μας. Δυστυχώς σήμερα το γήπεδο δεν είχε πολύ κόσμο λόγω των περιοριστικών μέτρων. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή, αλλά παράλληλα πολύ όμορφη. Χάσαμε παιχνίδια στον πόντο και στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν πιο βατό αντίπαλο στα play-in. Παίξαμε προερχόμενοι από 13-14 μέρες χωρίς προπόνηση. Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα και πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε για την Ελλάδα. Μακάρι να παρουσιαστούμε πλήρεις στη συνέχεια».