Skip to main content

Ο Πέντρο Μαρτίνεθ στο SuperBasket: «Ο σύλλογος, οι φίλαθλοι και οι παίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό την Κυριακή»

Ο προπονητής της Μανρέσα, Πέντρο Μαρτίνεθ απάντησε αποκλειστικά σε ερώτηση του superbasket.gr μετά την νίκη της ομάδας του επί της Λούντβινγκσμπουργκ με 63-55, υπογραμμίζοντας ότι οι φίλαθλοι βοήθησαν στα μέγιστα με την υποστήριξη τους, την Καταλανική ομάδα και για αυτό είναι πολύ χαρούμενοι για αυτούς.

Οι φίλαθλοι της Μανρέσα έκαναν μια εντυπωσιακή υποδοχή στην ομάδα τους τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου και υποστήριξαν σε μεγάλο βαθμό την Καταλανική ομάδα, η οποία κατάφερε να νικήσει την Λούντβινγκσμπούργκ με 63-55 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του BCL, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη.

Όλα όσα δήλωσε ο κόουτς Πέντρο Μαρτίνεθ στο superbasket.gr και στον Άρη Κατσίδη:

Κόουτς συγχαρητήρια για την νίκη. Οι φίλαθλοί σας έκαναν μεγάλη εντύπωση σχετικά με την στήριξη τους στην ομάδα σας, σε όσους αγαπούν το μπάσκετ. Πόσο σημαντική θεωρείτε ότι ήταν η στήριξη τους; Θεωρείτε ότι ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας σας στο σημερινό ημιτελικό;

"Ναι, αδιαμφισβήτητα. Τους αγαπάμε.  Μας βοηθάνε πολύ συνήθως, όταν παίζουμε στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά σήμερα μας βοήθησαν και σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτούς. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν εδώ αυτό το ΣαββατοΚύριακο. Σίγουρα, ο σύλλογος, οι φίλαθλοι και οι παίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό την Κυριακή".